Esther Eij

Wat ik doe

Coaching

Ik ondersteun medewerkers bij vragen rond hun persoonlijke ontwikkeling. Heb je een vraag over je werk, de manier waarop je verder wilt, een volgende stap wilt zetten? Dan kunnen we in gesprek. Klik hier om in contact te komen.

Advies

Voor organisaties in het culturele en maatschappelijke domein die stappen willen zetten op zakelijk of strategisch gebied en kwaliteitsbeleid. Ik werk mee aan beleidsplannen en aan visieontwikkeling. Klik hier om me een vraag te stellen.

Vertrouwenspersoon

Als extern vertrouwenspersoon ongewenst gedrag, ondersteun ik medewerkers bij meldingen of klachten en adviseer ik directies en besturen hoe thema's te vertalen naar beleid en organisatie. Ik ben gespecialiseerd in sectoren onderwijs en kunst/cultuur en het sociaal domein. Klik hier voor een afspraak.

Practising Communication

Practising communication is een verzameling projecten waarin we met elkaar spreken, leren en werken. Het zijn bijeenkomsten waarin kunst, filosofie en de zintuigelijke ervaring centraal staan. Interesse? Klik hier als je meer wilt weten.

Testimonials

Clients