Persoonlijke coaching

Wat is persoonlijke coaching?

Persoonlijke coaching helpt structuur en inzicht te geven bij vragen rond ambities, wensen, doelen, overgangssituaties. In een individueel coachingstraject onderzoeken we in welke fase je je bevindt en waar je naar toe wilt bewegen.

Persoonlijke coaching van Bureau Eij is geschikt voor persoonlijke ontwikkeling in prive- en werksituaties en richt zich op persoonlijk leiderschap, autonomie bevordering en vrijheid van handelen.

Voor Wie is persoonlijke coaching?

Particulieren

Persoonlijke coaching is er voor particulieren die zich op een overgangsmoment bevinden van oud naar nieuw gedrag. Die het gevoel hebben vast te zitten in oude patronen en wat hulp nodig hebben bij het nemen van een nieuwe stap.

Professionals

Persoonlijke coaching is ook geschikt voor professionals die ander gedrag willen kunnen inzetten binnen hun werk. Misschien krijg je een nieuwe functie, of verandert de omgeving waarin je werkt in een hoog tempo. Misschien wil je gewoon je palet aan mogelijkheden vergroten. Voor al dit soort wensen en vragen, is een individueel coachingstraject heel geschikt.

Hoe werkt persoonlijke coaching?

Het belangrijkste ingrediënt van mijn coachingstrajecten is het actief inbrengen van Rust.

Eerst brengen we de dagelijkse mallemolen waarin we ronddraaien met alles wat we willen en moeten, langzaam tot stilstand. Om daarna stap voor stap te bekijken welke kant je op wilt gaan bewegen.

Dit doen we door te werken met een combinatie van zelfreflectie en ervaringsgerichte methodieken die je laten ervaren wat je Denkt, Voelt en Doet. Door deze combinatie krijgt de coaching daadwerkelijk impact in je dagelijks functioneren.

Bureau Eij werkt daarvoor met het Vorkmodel uit de Ontwikkelingsgerichte Benadering van Vandamme. Je krijgt hierdoor inzicht en structuur in wat vaak aanvoelt als een warboel van ideeen, gevoelens en gedachten. Het VORKmodel helpt die warboel te ontrafelen en te structureren. En het verbindt jouw ontwikkeling met een groter geheel; dat waarvoor je het allemaal doet. Daardoor voel je je gesterkt en minder geisoleerd. Want doordat jij je ontwikkelt, verandert er ook iets in de wereld om je heen.

Daarnaast wordt gewerkt met goed onderbouwde methodieken zoals Cognitieve Gedragstherapie, Oplossingsgerichte coaching, en lichaamsgericht werken.

Gratis intakegesprek

Na een gratis intakegesprek stel ik een voorlopige analyse op en een voorstel voor een persoonlijk coachtraject. Hierin wordt zo concreet mogelijk benoemd waar je aan wilt werken en welke resultaten je hoopt te bereiken.

Op basis van dit Plan van Aanpak kun je beslissen of we aan de slag gaan.

Wat is het Doel van persoonlijke coaching?

Vanuit rust en kracht een nieuwe fase in te kunnen gaan, met een zo groot mogelijke vrijheid van handelen.

Vraag een gratis gesprek aan